Venice Beach

Första dagen i Februari och vi spenderar den på stranden. Och inte vilken strand som helt utan Venice Beach. Då LA och så sjukt stort tog det oss som bot i Hollywood nästan 2 timmar att ta oss till stranden. Där mötte vi upp några av våra nyfunna vänner från touren, känns som vi känt varandra längre än en vecka dock! 
Låg på stranden och solade ett tag, några byggde en tunnel i sanden lyckades bränna mig men inte förens vi lämnade stranden och gick och åt då jag har märken från klänningen. Njöt av solen, palmerna, sanden och att se havet igen, underbart.
 

Kommentarer:

1 Emma:

Hej, jag undrar vad det är för tour ni åker med? Är det den som tagit er till alla platser från Hawaii till detta? Och hur funkar det? Är de andra också au pairen? Är en sån resa dyr? :)

Svar: Hej! Vi åkte med trekamerica, den tog oss inte till Hawaii utan började först i San Francisco och varade i en vecka. Trekamerica erbjuder massa olika Tourer till olika ställen och olika länge så man kan välja vad som faller sig i smaken
Det är alla möjliga olika människor, på vår tour var det en del au pairer och alla var 20-24 så en väldigt jämn ålder! Är inte jättedyrt framförallt inte om man tänker på allt man får! Tänkte skriva ett inlägg om detta i bloggen snart så då kommer det ännu mer information men är definitivt någonting jag kan rekommendera! :)
Agnes AuPair

Kommentera här: